Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

VIDEO: Gemeentekantoor gerenoveerd

Het gemeentekantoor van Gennep is volledig gerenoveerd. Eén van de belangrijkste veranderingen is de nieuwe aardgasloze klimaatinstallatie. De ventilatie en luchtkwaliteit binnen het gebouw voldoen nu aan de huidige eisen. Bekijk de video op Gennep.News en TVL TV.

Het gemeentekantoor van Gennep is volledig gerenoveerd. Eén van de belangrijkste veranderingen is de nieuwe aardgasloze klimaatinstallatie. De ventilatie en luchtkwaliteit binnen het gebouw voldoen nu aan de huidige eisen.

 

 

De inrichting is grotendeels circulair uitgevoerd. Bestaand meubilair heeft een nieuw jasje gekregen of onderdelen ervan zijn hergebruikt om te voorkomen dat goed materiaal verloren gaat.

 

 

Het gebouw is zodanig ingericht dat het flexibel werken mogelijk maakt en kennisdeling en ontmoeting ondersteunt. Er is meer ruimte voor samenwerken en meer diversiteit in werk- en vergaderplekken.

 

 

Publiekshal

 

 

De receptie is naast de balies gesitueerd. Er is een koffiecorner geplaatst die ook voor het publiek toegankelijk is. Wie het gemeentekantoor bezoekt kan straks een kopje koffie drinken tijdens het wachten of terwijl men een krantje leest.

 

 

Gemeentekantoor: Vormenstoof

 

 

De renovatie van het gemeentekantoor die eind 2019 startte, is al geruime tijd gereed. Vanwege de coronamaatregelen werken de meeste ambtenaren vooral vanuit huis. Het gemeentekantoor is alleen op afspraak toegankelijk. Om inwoners en andere geïnteresseerden alvast een inkijkje te geven in het vernieuwde gemeentekantoor – inpandig ontworpen door Thomas Architecten – is de videopresentatie bekijken.

 

 

Op een later moment bieden we graag de mogelijkheid om het vernieuwde kantoor te komen bekijken.

 

 

Verwant

Column

Dames en heren, zet uw feesthoedjes maar op en haal het barbecuevlees tevoorschijn. Kaarsen op tafel en vuurkorven in het weiland. De vlag mag...

Gennep

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier...

Sport

Het is een verrassing van formaat: ARBO Rotterdam FAST, dat nagenoeg puntloos onderaan de ranglijst bungelt in de eredivisie, heeft zich geplaatst voor de...

Gennep

Drie personen in zwarte kleding hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een gewaagde inbraak gepleegd bij juwelier Van Arensbergen in Gennep. Om...