Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

VIDEO: Gemeentekantoor gerenoveerd

Het gemeentekantoor van Gennep is volledig gerenoveerd. Eén van de belangrijkste veranderingen is de nieuwe aardgasloze klimaatinstallatie. De ventilatie en luchtkwaliteit binnen het gebouw voldoen nu aan de huidige eisen. Bekijk de video op Gennep.News en TVL TV.

Het gemeentekantoor van Gennep is volledig gerenoveerd. Eén van de belangrijkste veranderingen is de nieuwe aardgasloze klimaatinstallatie. De ventilatie en luchtkwaliteit binnen het gebouw voldoen nu aan de huidige eisen.

 

 

De inrichting is grotendeels circulair uitgevoerd. Bestaand meubilair heeft een nieuw jasje gekregen of onderdelen ervan zijn hergebruikt om te voorkomen dat goed materiaal verloren gaat.

 

 

Het gebouw is zodanig ingericht dat het flexibel werken mogelijk maakt en kennisdeling en ontmoeting ondersteunt. Er is meer ruimte voor samenwerken en meer diversiteit in werk- en vergaderplekken.

 

 

Publiekshal

 

 

De receptie is naast de balies gesitueerd. Er is een koffiecorner geplaatst die ook voor het publiek toegankelijk is. Wie het gemeentekantoor bezoekt kan straks een kopje koffie drinken tijdens het wachten of terwijl men een krantje leest.

 

 

Gemeentekantoor: Vormenstoof

 

 

De renovatie van het gemeentekantoor die eind 2019 startte, is al geruime tijd gereed. Vanwege de coronamaatregelen werken de meeste ambtenaren vooral vanuit huis. Het gemeentekantoor is alleen op afspraak toegankelijk. Om inwoners en andere geïnteresseerden alvast een inkijkje te geven in het vernieuwde gemeentekantoor – inpandig ontworpen door Thomas Architecten – is de videopresentatie bekijken.

 

 

Op een later moment bieden we graag de mogelijkheid om het vernieuwde kantoor te komen bekijken.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het onderzoek van Lexnova en MKB-Nederland toont aan dat Gennep voldoende scoort op MKB-vriendelijkheid, maar er is ruimte voor verbetering. De gemeente heeft een...

Gennep

Een historisch pand in de Brugstraat, waar ooit textielzaak Supertex zat, is getransformeerd tot een modern appartementencomplex. Schepers Inc. heeft de ontwikkeling en verhuur...

Sport

Kaate Mulders en Sam van Keulen schitteren op het EK U18 in Slowakije. Kaate presteert uitstekend op zowel de 1500 als de 3000 meter....

Gemeente Gennep

Blauwtong is teruggekeerd in de gemeente Gennep, met drie meldingen van besmettingen in Milsbeek, Ottersum en Heijen. Schapenboeren en dierenartsen maken zich grote zorgen...