Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

VIDEO: Kerstmarkt 2023

Gennep beleefde op 16 en 17 december een betoverende kerstmarkt, georganiseerd door Stichting SumMmertime. Met kraampjes vol kerstspullen, muzikale optredens en lekkernijen was het een magisch weekend vol gezelligheid en kerstplezier. Bekijk de video op Gennep.News!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kwam de Markt in Gennep tot leven met een betoverende kerstmarkt, georganiseerd door Stichting SumMmertime Gennep. Het voelde als een reis naar een kerstfilm, waar de sfeer doordrenkt was met warmte en gezelligheid.

 

Overal waar je keek, fonkelden kraampjes vol met kerstspulletjes en leuke hebbedingetjes. Ondernemers, hobbyisten en kunstenaars presenteerden trots hun mooiste creaties.

 

De Markt was niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het oor. In de Protestantse Kerk trakteerden verschillende koren het publiek op betoverende optredens, waardoor de lucht gevuld was met kerstmuziek waarop men kon swingen en meezingen.

 

Wie trek had, kon zijn hart ophalen aan lekkere riefkoeken en verwarmende glühwein om de buik te vullen. En voor degenen die even wilden bijkomen, bood de levende kerststal een oase van rust, waar bezoekers konden genieten van schattige dieren en een vredige sfeer.

 

Met het naderende kerstfeest is ook de kerstmarkt voorbij, wat tevens het einde van Summmertime betekent. Door beperkingen van het gemeentebestuur stopt het bestuur in 2024 met het organiseren van SumMmertime-activiteiten.

 

Stekker uit Summmertime

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...