Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Brugstraat Gennep

Gemeente Gennep

Gennepse woningmarkt iets toegankelijker

Het wordt iets makkelijker om een huis in de gemeente Gennep te kopen zonder te veel te moeten betalen. Vroeger moest je vaak veel meer geld bieden dan de prijs die de verkoper vroeg, maar dat is nu minder vaak nodig. Dit lijkt goed nieuws voor starters, maar zij hebben vaak niet zoveel geld om te bieden. Meer informatie op Gennep.News.

Heb je wel eens gedroomd over je eigen huis in de gemeente Gennep? Het wordt een heel klein beetje makkelijker om een huis in Gennep te kopen zonder te moeten overbieden. Maar let op, dit is alleen fijn als je al wat geld hebt gespaard. Starters moeten nog steeds goed zoeken naar betaalbare woningen.

 

In Gennep staan op dit moment 46 huizen te koop en er zijn er de afgelopen tijd 96 verkocht. Dat is minder dan in veel andere plaatsen in Nederland. En het duurt ook nog eens minder lang voordat een huis in Gennep wordt verkocht. Dus als je een leuk huis ziet, wees dan snel!

 

De gemiddelde prijs van een huis in Gennep is € 442.513. Dat klinkt als veel geld, en dat is het ook. Maar de prijzen zijn wel een beetje gedaald in het afgelopen jaar. Dat betekent dat je soms niet meer zoveel extra hoeft te bieden als vroeger.

 

Als je een starter bent op zoek naar een betaalbaar huis, dan moet je goed zoeken in Gennep. Er zijn niet zo veel goedkope huizen beschikbaar. Als je een beetje meer geld hebt, heb je iets meer keuze. Er zijn namelijk veel huizen te koop in het middensegment en ook in het duurdere segment.

 

Naast de huizen die momenteel te koop staan, zijn er ook nieuwbouwprojecten in ontwikkeling die nieuwe woningen zullen opleveren. Maar helaas zijn er in Gennep nog steeds niet genoeg huizen voor alle mensen die er willen wonen.

 

Verwant

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Het Interreg-project Niers-fietspad is goedgekeurd door de Interregcommissie van euregio Rijn-Maas-Noord. Het vernieuwde fietspad beoogt een betere fietservaring en toegankelijkheid voor zowel lokale fietsers...

Gemeente Gennep

Autodelen is dé oplossing voor gedeeld autogebruik, kostenbesparing en milieuvoordeel. Ontvang gratis advies en start jouw deelauto-initiatief vandaag nog! De gemeente Gennep en Trendsportal...

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...