Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Genomineerden Ondernemersprijs 2024
Genomineerden Ondernemersprijs 2024

Gemeente Gennep

Genomineerden Ondernemersprijs

De strijd om de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg is losgebarsten met Bo Pennings, Roel van Dijk en Tom Wienhofen als genomineerden. Ook de Jong Talents 2024 zijn bekendgemaakt. De winnaars worden op 6 november onthuld.

De strijd om de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg is in volle gang! Dit jaar zijn Bo Pennings van Adventure Media Group, Roel van Dijk van Mondial van Dijk Verhuizingen en Tom Wienhofen van Megens Elektrotechniek, Seef Beveiligingstechniek BV en Cequra BV genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

 

De bekendmaking vond woensdagavond plaats tijdens het sponsordiner bij Riche in Boxmeer. Hier maakten de sponsoren ook kennis met de Jong Talents 2024.

 

Tom Wienhofen

 

Tom Wienhofen is de drijvende kracht achter Megens Elektrotechniek, Seef Beveiligingstechniek BV en Cequra BV. Zijn bedrijven staan bekend om hoogwaardige elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek, inspecties en energieadvies. Bij Tom is personeelsbeleid geïntegreerd in de dagelijkse manier van werken. Contact hebben met elkaar, plezier hebben in het werk en bijdragen aan het hele bedrijf zijn ontzettend belangrijk.

 

Tom Wienhofen

 

Tom hecht veel waarde aan duurzaamheid en is betrokken bij verschillende regionale initiatieven en verenigingen. Hij is onder andere bestuurslid van de Industriële Kring Noord-Limburg en Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg.

 

Bo Pennings

 

Bo Pennings van Adventure Media Group heeft met zijn bedrijf Wux een toonaangevend internetbureau opgebouwd. Wux stond in 2023 in de FD Gazelle top 100 als een van de snelst groeiende bedrijven. Het full-service internetbureau richt zich op digitale oplossingen, van webdesign en webshops tot online marketing en maatwerksoftware.

 

Het doel van Bo en zijn team is om de leukste werkgever te zijn. Dit doen ze door een open cultuur, gezelligheid, ontwikkelmogelijkheden, een informele sfeer en saamhorigheid te bieden. Bo is ook betrokken bij lokale initiatieven zoals de Industriële Kring en TechnoPromo.

 

Roel van Dijk

 

Roel van Dijk heeft Mondial van Dijk Verhuizingen naar nieuwe hoogten gebracht. Dit familiebedrijf specialiseert zich in projectverhuizingen en circulair opruimen. Onder Roels leiding heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid.

 

Het wagenpark is grotendeels elektrisch en de dieselvoertuigen rijden sinds 2023 op hernieuwbare brandstof HVO100. Ook zijn verhuisdozen zijn 100% circulair met een minimale CO2-voetafdruk. Medewerkers vinden bij Roel een veilige en gezonde werkomgeving en worden actief gewezen op diverse welzijnsprogramma’s.

 

Jong Talent

 

Naast deze drie innovatieve ondernemers zijn ook de genomineerden voor de Jong Talent Award 2024 bekendgemaakt: Bart Langen van Langen Grondverzet, Charlene Haga van Hairforce 1 en Global Curl, en Max van den Heuvel van héMax. Deze jonge ondernemers blinken uit in hun vakgebied en tonen veelbelovend ondernemerschap.

 

Uitreiking

 

De winnaars van de Ondernemersprijs en de Jong Talent Award worden bekendgemaakt op woensdag 6 november in de Schouwburg Cuijk. Het belooft een spannende avond te worden waarin de ondernemers van de toekomst in de spotlight staan. Zorg dat je erbij bent!

 

Verwant

Gennep

De examenuitslagen zijn binnen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Overal wapperen de vlaggen en worden de geslaagden gevierd. De scholen zijn trots...

Sport

VIOS/SPES heeft een indrukwekkend korfbalseizoen afgesloten met meerdere finaleplekken. Hoewel het eerste team zilver behaalde, zijn de jeugdteams kampioen geworden. De toekomst van het...

Gemeente Gennep

Defensie bespreekt uitbreidingsplannen voor vliegbasis Volkel en De Peel in het Nationaal Programma Ruimte voor Defensie. Gemeente Gennep uit zorgen over leefomgeving. Meer informatie...

Sport

Zondagochtend hardlopen in het prachtige Heijense Bos! Op 23 juni organiseert Gennep Atletiek de Gennepse Kuul- en Bosloop. Het evenement is verplaatst naar de...