Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ashley vraagt Corrie live op TV ten huwelijk

Gennep

Ashley vraagt Corrie live op TV ten huwelijk

Corrie en haar partner Ashley waren donderdag te gast bij Khalid en Sophie om in de talkshow van BNNVARA te praten over de documentaire CORRIE. De film van Marieke Widlak wordt vrijdag 17 maart om 22:19 uur uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO2. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

Corrie en haar partner Ashley waren donderdag te gast bij Khalid & Sophie om in de talkshow van BNNVARA te praten over de documentaire CORRIE. De film van Marieke Widlak wordt vrijdag 17 maart om 22:19 uur uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO2.

 

CORRIE

 

De korte documentaire vertelt het verhaal van Corrie, een vrouw uit Gennep, en hoe zij zichzelf opnieuw uitvond nadat haar partner begon met transities. Het is een eerlijk en rauw portret van de kracht van de liefde, niet alleen voor een ander maar ook voor jezelf. De film ging tijdens het afgelopen Nederlands Film Festival in première.

 

Waar Corrie een relatie kreeg met een man, heeft ze dat nu met een vrouw. Ashley is Corrie enorm dankbaar voor haar steun in deze periode en wilde dat op een bijzondere manier uiten.

 

Aanzoek

 

Tijdens hun optreden in de talkshow verraste Ashley Corrie met een aanzoek, een prachtig moment dat het publiek ontroerde. Het verhaal van het stel getuigt van de kracht van liefde en hoe deze grenzen en verwachtingen kan overstijgen.

 

 

Het liefdesverhaal van Corrie en Ashley is een prachtig voorbeeld van hoe liefde alles kan overwinnen en hoe het mogelijk is om geluk te vinden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Hun reis is een inspiratie voor velen, en hun verhaal zal nog lang bij ons blijven.

 

 

InZicht

 

In september vorig jaar waren Ashley en Corrie ook te gast bij GennepNews in het programma InZicht met Dominique Bartels. De aflevering is komende week terug te zien op TVL TV.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Paul Sinel uit Gennep, een van de vanlifers in het NPO3-programma Onderweg naar Liefde, zoekt een partner die zijn passie deelt. Met zijn huis...

Regio

De Limburgse Woonmonitor van 2023 is verschenen en brengt opmerkelijk nieuws. In tegenstelling tot de afgelopen tien jaar is de bevolking van Limburg in...

Gennep

Op donderdag 20 juli trok de Nijmeegse Vierdaagse, zoals gebruikelijk, door de gemeente Gennep. Voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn, was er...