Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Feest voor zorgcentrum Libermannhof

Feest aan de Spoorstraat in Gennep. Op het hoge gebouw aan de rotonde prijkt sinds kort het logo van zorgcentrum Proteion Libermannhof in het zonlicht. Daar, in het hart van Gennep, ligt al 25 jaar een pareltje verborgen.

 

 

Na een grondige verbouwing was op 2 september eindelijk het moment aangebroken om te proosten op de mensen – alle bewoners en medewerkers – van dit gewoon bijzondere zorgcentrum.

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

In het hart van Gennep, maar toch enigszins verborgen in het groen. Tegenwoordig is zorgcentrum Libermannhof een stuk beter zichtbaar. Dit kleinschalige zorgcentrum van ouderenzorgorganisatie Proteion heeft sinds de verbouwing 3 woongroepen voor bewoners met dementie en 3 voor voor bewoners met lichamelijke (somatische) klachten. Na de verbouwing – afgerond in coronatijd – was er nog geen gelegenheid geweest om betrokkenen uit te nodigen. Daarom organiseerde Libermannhof op 2 september een uitzonderlijke feestdag voor bewoners, familieleden, vrijwilligers, medewerkers en relaties.

 

 

Binnenkijken

 

 

Op verschillende momenten tijdens de dag werd gevierd hoe mooi het zorgcentrum is geworden, teruggeblikt op de intensieve samenwerking tijdens de coronapandemie en geproost op de toekomst. Ook burgemeester Hans Teunissen kwam een kijkje nemen. Samen met Zuster Michaëla – de langst wonende bewoner – en enkele medewerkers onthulde hij de nieuwe gevel. Wie ook benieuwd is om binnen te kijken, kan op proteion.nl/libermannhof de virtuele rondleiding volgen.

 

 

Reacties