Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Gennep aangesloten op MijnOverheid berichtenbox

MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten en persoonlijke gegevens. In uw persoonlijke berichtenbox ontvangt u uw post van steeds meer organisaties digitaal. Ook de gemeente Gennep is nu aangesloten op MijnOverheid berichtenbox. Wilt u post van de gemeente voortaan digitaal ontvangen? Vink dan ‘Gemeente Gennep’ aan in uw berichtenbox.

Digitale post van de gemeente

Vanaf januari 2017 ontvangen inwoners die zijn aangesloten op MijnOverheid berichtenbox – én die Gemeente Gennep hebben aangevinkt – veel informatie van de gemeente Gennep voortaan digitaal. Bijvoorbeeld een bericht over een verlopen paspoort, een informatieavond, werkzaamheden of een antwoord op een vraag.

Sommige brieven/berichten kunnen we op dit moment nog niet digitaal verzenden en ontvangt u voorlopig nog per post. Inwoners die niet zijn aangesloten, blijven alle berichten van de gemeente via de post ontvangen.

Activeer de berichtenbox

Activeer uw account met uw DigiD op www.mijnoverheid.nl. Aansluiting op de berichtenbox is overigens op dit moment alleen voor particulieren mogelijk.

  1. Ga naar mijnoverheid.nl, kies activeren en log in met DigiD.
  2. Ga ermee akkoord dat u post van de overheid voortaan digitaal in uw berichtenbox ontvangt.
  3. Vink ‘Gemeente Gennep’ aan in uw berichtenbox om voortaan ook post van de gemeente digitaal te ontvangen.
  4. Kies ervoor om een e-mail te ontvangen als u nieuwe post in uw Berichtenbox heeft en geef uw e-mailadres op.
  5. Om het e-mailadres te controleren, ontvangt u per e-mail een verificatiecode. Vul de code in en u bent goed aangesloten.

Bron: gemeenterubriek Gennep

 

 

Reacties