Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Per Seconde Gewiekster wint Genneps Gewiekste
Per Seconde Gewiekster wint Genneps Gewiekste

Gennep

Genneps Gewiekste: Per Seconde Gewiekster

Per Seconde Gewiekster triomfeert als de glorieuze winnaar van de Genneps Gewiekste 2023 stadskwis, waarbij ze met slimheid en teamwork 52 concurrerende groepen overtroffen. De kwisavond in feestzaal Pica Mare was een viering van gemeenschapszin en lokale trots, waar Per Seconde Gewiekste de belichaming van intellectueel vernuft in Gennep werd.

In een zinderende strijd heeft Per Seconde Gewiekster zich tot de glorieuze winnaar gekroond van de stadskwis Genneps Gewiekste 2023. De vierde editie van de kwisavond vond plaats op zaterdag 9 december in feestzaal Pica Mare, waar de Gennepse gemeenschap op 30 december opnieuw werd samengebracht.

 

Ganapja: Genneps Gewiekste

 

Te midden van 52 concurrerende groepen wist Per Seconde Gewiekste met vlag en wimpel de uitdagingen te doorstaan. De spanning in de feestzaal was voelbaar en de activiteit bereikte een hoogtepunt terwijl de prijsuitreiking met ingehouden adem werd afgewacht. Op grote beeldschermen werden beelden van de intensieve kwisavond vertoond, terwijl de uitslagen per rubriek genadeloos werden onthuld.

 

Per Seconde Gewiekster

 

De finalisten, waaronder de zegevierende Per Seconde Gewiekster, bleven kalm te midden van de oplopende anticipatie. Het was een avond doordrenkt van strategisch vernuft en teamwork, waarin Per Seconde Gewiekste uiteindelijk triomfantelijk als de onbetwiste kampioen naar voren trad.

 

Met een welverdiende overwinning is Per Seconde Gewiekster nu gekroond tot de belichaming van slimheid en gewiekstheid in Gennep. De stadskwis heeft andermaal bewezen dat het niet alleen een strijd is om de titel, maar tevens een viering van gemeenschapszin en lokale trots.

 

Per Seconde Gewiekste heeft met glans bewezen dat ze, tot op de seconde gewiekst, het hoogste niveau van intellectueel vernuft in Gennep vertegenwoordigen.

 

 

Verwant

Gennep

Maandagavond hebben de kinderen van Gennep massaal hun stem laten horen. Met 150 kleurrijke tekeningen en knutselwerken lieten ze de politieke partijen weten: ons...

Gennep

De Ooievaars-Verhalenwedstrijd in Gennep bracht veel creativiteit naar boven. Ondanks het verlies van de kuikens, leverden deelnemers prachtige verhalen en tekeningen in. Paul Rongen...

Gemeente Gennep

Donderdag is het weer zover: stemmen voor het Europees Parlement. In veel gemeenten kun je op minder plekken stemmen dan voor de Tweede Kamerverkiezingen...

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...