Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

In memoriam: Johan Smedema

Makelaar en voormalig VVD-bestuurder Johan Smedema is overleden. Voor zijn jarenlange inzet binnen de Gennepse VVD en zijn betrokkenheid bij tal van andere maatschappelijke organisaties, zoals de Rotary en de Vrienden van het Maasziekenhuis, kreeg Johan in 2018 een lintje.

 

 

Makelaar

 

 

Johan begon zijn carrière bij een ANWB-kantoor en een assurantiekantoor, maar zijn hart lag bij makelaardij. In 1973 richtte hij zijn eigen bedrijf Smedema Makelaars & Taxateurs op in Gennep, waar hij zich richtte op werkzaamheden in het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg.

 

 

Daarnaast was Johan ook actief betrokken in de maatschappij, zoals als secretaris bij Stichting Jeugdkamp Boemerang en bij Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. In 2016 vierde hij zijn vijftigjarig jubileum als makelaar.

 

 

Sommige mensen zullen me misschien een workaholic noemen, maar ik geniet er ontzettend van. Mijn werk is mijn hobby.

 

 

VVD

 

 

Hoewel hij nooit de ambitie had om de politieke arena in te stappen, was hij wel een belangrijke steunpilaar voor de Gennepse VVD. Hij had een voorkeur voor werk buiten de schijnwerpers, maar dat weerhield hem er niet van om binnen de partij een belangrijke rol te spelen. Zijn plotselinge overlijden laat een enorme leegte achter binnen de VVD.

 

 

Wij kijken terug op vele prachtige en unieke momenten die we met Johan hebben mogen beleven. Johan zal gemist worden binnen onze club.

 

 

 

 

Meer informatie op smedema.info

 

 

Reacties