Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Join Us afbeelding zonder tekst

Gennep

Maak nieuwe vrienden bij Join Us Gennep

Join Us Gennep is een geweldige plek voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar om nieuwe vrienden te maken en hun sociale leven te verbeteren. Het is een plek waar jongeren met verschillende achtergronden en interesses samen kunnen komen en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Meer informatie op Gennep.News.

Join Us Gennep is een geweldige plek voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar om nieuwe vrienden te maken en hun sociale leven te verbeteren. Het is een plek waar jongeren met verschillende achtergronden en interesses samen kunnen komen en leuke activiteiten kunnen ondernemen.

 

Het kan moeilijk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als je je eenzaam voelt of als je aansluiting mist in je klas of gemeenschap. Join Us is er om je te helpen die verbinding te vinden.

 

Join Us Gennep organiseert om de week een gezellige avond op donderdag van 18.30 uur tot 21.30 uur in de ontmoetingsruimte BijVijf. Dit is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van leuke activiteiten, van spelletjesavonden tot creatieve workshops en nog veel meer.

 

Vincent en Dominique zijn beide begeleiders bij Join Us Gennep. Zij begrijpen hoe belangrijk het is voor jongeren om vrienden te hebben en zich verbonden te voelen met anderen. Vincent en Dominique zijn er om te luisteren, advies te geven en jongeren te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden. Ze creëren een omgeving waar jongeren zich comfortabel en veilig voelen om zichzelf te zijn.

 

Als je twijfelt over deelname aan Join Us Gennep of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Vincent of Dominique. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een beslissing. Hun contactgegevens zijn hier vermeld.

 

In Join Us Gennep krijg je de kans om nieuwe vrienden te maken, leuke activiteiten te ondernemen en je sociale vaardigheden te ontwikkelen. Het is een geweldige manier om te groeien als persoon en je te verbinden met anderen in je gemeenschap.

 

 

Verwant

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...

Gennep

In Gennep dreigt zwembad Pica Mare te zinken door hoge renovatiekosten, maar de 24 uur van Gennep en een petitie getuigen van een vastberaden...

Gemeente Gennep

RoodGroen Lokaal uit zorgen over schuldhulpverleningsvertragingen bij de Kredietbank in Gennep. Joy Hillebrand stelt schriftelijke vragen aan het College, onder meer over de impact...