Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Melkstraatje Gennep
Parkeervakken aan het Melkstraatje in Gennep

Gennep

Melkstraatje een tijdje donker

In het voorjaar wordt het aantal parkeerplaatsen in het centrum uitgebreid met twintig parkeervakken aan het Melkstraatje. Om werkzaamheden te kunnen uitvoeren is de stroom van de openbare verlichting aan het Melkstraatje afgekoppeld. Dat betekent dat het Melkstraatje de komende tijd niet verlicht is.

In het voorjaar wordt het aantal parkeerplaatsen in het centrum van Gennep uitgebreid met twintig parkeervakken aan het Melkstraatje. Hiervoor worden eerst vier bomen verplant. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is de stroom van de openbare verlichting aan het Melkstraatje afgekoppeld. Dat betekent dat het Melkstraatje de komende tijd niet verlicht is tussen zonsondergang en zonsopgang.

 

 

 

 

Parkeerfonds

 

 

De extra parkeervakken komen voort uit bijdragen aan het Parkeerfonds. Bij bouwprojecten hebben bedrijven en particulieren de verplichting parkeerplaatsen aan te leggen of een bijdrage te storten in het Parkeerfonds. Met de bijdragen van een aantal jaren worden nu twintig extra parkeervakken aangelegd.

 

 

Zo beperken we overlast door werkzaamheden en besparen we op de kosten. De extra parkeervakken zullen medio juni klaar zijn voor gebruik. Daarna zal de openbare verlichting weer branden.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 20 maart 2019

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...