Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gemeente Gennep

Muziek Oriëntatie-route

Heb je altijd al eens willen ontdekken welk muziekinstrument het beste bij je past? Goed nieuws! Ook dit schooljaar is er weer een spannende Muziek Oriëntatie-route. En het mooiste van alles: het is helemaal gratis! Kijk op Gennep.News voor meer info!

Heb je altijd al eens willen ontdekken welk muziekinstrument het beste bij je past? Goed nieuws! Ook dit schooljaar slaan harmonie St. Caecilia Ven-Zelderheide/Ottersum, harmonie Unitas et Fidelitas Gennep en stichting Muziekonderwijs Gennep de handen ineen om een spannende Muziek Oriëntatie-route aan te bieden. En het mooiste van alles: het is helemaal gratis!

 

Voor wie is het?

 

Deze Muziek Oriëntatie is voor alle kinderen vanaf groep 5, of je nu al ervaring hebt met de blokfluit of niet. Iedereen is welkom! Dyantha Rutten van Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep:

 

“Ons doel is om een diverse en boeiende kennismaking met muziek te bieden.”

 

Wat houdt het in?

 

Het avontuur begint met twee introductielessen op zaterdag 16 en 23 september 2023, om 15:00 uur, bij ’t Straatje 3 in Gennep. Tijdens deze introductielessen krijg je een kijkje in de wereld van verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten, zoals de trompet, trombone, klarinet, fluit, altsaxofoon en drums.

 

“Na deze kennismaking mag je twee van deze coole instrumenten kiezen. Vervolgens krijg je vier proeflessen van ervaren docenten.”

 

Dit zijn de experts: Hans Thijssen (trompet, hoorn, trombone), Stijn Vullings (drums), Marloes Berden (dwarsfluit), Josien van Wegberg (saxofoon) en Colette Ermers (klarinet).

 

Wat gebeurt er na de proeflessen?

 

Na de laatste les mag je jouw favoriete instrument kiezen en begin je aan een echte muziekopleiding!

 

Hoe meld je je aan?

 

Het aanmelden van je kind is eenvoudig. Stuur gewoon een mail naar harmonie.gennepvzo@gmail.com met de naam en leeftijd van je kind, je woonplaats, telefoonnummer en mailadres.

 

Meer informatie

 

Als je nog meer wilt weten over de Muziek Oriëntatie-route, kun je contact opnemen met Dorien Holthuysen van harmonie Unitas et Fidelitas via 06-18723703.

 

Dus, waar wacht je op? Doe mee aan deze geweldige kans om je passie voor muziek te ontdekken en wie weet bespeel jij binnenkort je favoriete instrument!

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep scoort lager dan het nationale rookgemiddelde, maar ziet een opkomst in tienerrokers en e-sigaretten. Lokale inspanningen en leiders zoals Wethouder Frank Pubben streven...

Milsbeek

Er is een groot bouwproject gepland tussen Heiveld en Langstraat in Milsbeek, met 77 nieuwe woningen. Politieke steun is overwegend positief, maar de SP...

Gemeente Gennep

Ontdek hoe je met je buren jouw straat groener kunt maken en kans maakt op geweldige prijzen in de "Plant je mee voor een...

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...