Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vitesse'08 Dames 1 met 1 been in 2e Klasse
Vitesse'08 Dames 1 met 1 been in 2e Klasse

Gennep

Vitesse’08 Dames 1 met 1 been in 2e Klasse

Vitesse’08 Dames 1 boekte een overtuigende 1-4 overwinning tegen SHH in Herten. De eerste wedstrijd onder interim-trainer Thommy was een groot succes. Zondag is de finale voor promotie naar de 2e Klasse. 

Vandaag begon Vitesse’08 Dames 1 hun nacompetitie met een knaller. Uit tegen SHH in Herten werd een overtuigende overwinning geboekt. 

 

Na een rit van een uur en een nieuwe warming-up, startte de wedstrijd. Het team begon sterk en toonde veel inzet. Mooie combinaties en aanvallende druk kenmerkten het spel.

 

Doelpunten

 

Belle gaf een perfecte assist op Britt, die de score opende met 0-1. Kort daarna herhaalden ze deze actie voor de 0-2. Richting het einde van de eerste helft gaf Tamara een voorzet op Jolien, die de 0-3 maakte. Helaas wist de tegenstander nog voor rust de 1-3 te scoren.

 

In de tweede helft bleef het team strijden. Beide teams creëerden kansen. Belle scoorde uiteindelijk de 1-4. De wissels werden ingezet vanwege opkomende pijntjes.

 

Blijdschap

 

Na het fluitsignaal was er vreugde alom. Het bestuur trakteerde op een rondje voor hun inspanningen.

 

Finale

 

Zondag is de finale voor promotie naar de 2e Klasse.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...