Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Ja! Er komt weer een ijsbaan in Heijen!

Er komt weer een ijsbaan op sportpark de Heikamp in Heijen. Vanavond of morgen, afhankelijk van de temperatuur, beginnen de vrijwilligers met opspuiten.

 

 

Vrijdag kwam telefoontje van de ijsmeester binnen. Toen hebben we kort daarna besloten de baan weer gaan prepareren. Daarom allereerst een dringend verzoek van onze kant: we hebben vrijwilligers nodig!

 

 

Dat zegt Gerri Luppes, lid van de IJsbaancommissie.

 

 

Deze vrijwilligers gaan meehelpen om de baan te prepareren. Dit houdt in uitrollen van de slangen, spuiten, en weer inrollen en terugslepen naar een vorstvrije ruimte. Het spuiten wordt gemiddeld 1 x per anderhalf uur vriestijd gedaan. Je hebt dus voldoende rust in de tussenliggende tijd.

 

 

 

 

Het werk is niet heel zwaar en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vanwege het avond- en nachtwerk moet je wel 18 jaar of ouder zijn. Aanmelden kan op de Facebookpagina van IJsbaan Heijen of via whatsapp bij Gerri Luppes: 0621513470.

 

 

Voor straks zoeken we ook vrijwilligers om de kassa te bezetten, en ook vrijwilligers om af en toe een paar uur in de kantine mee te draaien.

 

 

Blijf op de hoogte van alle updates over IJsbaan Heijen via de Facebookpagina.

 

 

 

 

Reacties