Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Heijen

Schilderingen sieren viaduct

In 2021 zijn de zijwanden van het Brem-viaduct in Heijen beschilderd. Recentelijk is ook de noordkant verfraaid door Karline Linssen en Center Parcs Het Heijderbos. De schilderingen verwijzen naar de omgeving en heten bezoekers en wandelaars welkom.

In 2021 kregen de zijwanden aan de zuidkant van het viaduct over de Brem een opmerkelijke transformatie met kleurrijke schilderingen. Recentelijk is ook de noordkant van het viaduct in de schijnwerpers gezet met even prachtige kunstwerken.

 

De afgelopen zomer bracht een nieuw hoofdstuk in dit creatieve verhaal, toen Karline Linssen van Studio Karline in samenwerking met Center Parcs Het Heijderbos de uitnodiging ontving om ook de andere zijde van het viaduct te transformeren tot een waar kunstwerk.

 

Viaduct bij de Brem opgefleurd

 

Deze spraakmakende schildering is niet alleen een eerbetoon aan de gemeente, maar weerspiegelt ook het weelderige groene karakter van de omgeving en het unieke karakter van Center Parcs Het Heijderbos.

 

 

Wethouder Janine van Hulsteijn, enthousiast over dit project, verklaarde: “Op deze manier verwelkomen we niet alleen de talloze bezoekers die jaarlijks richting het Heijderbos gaan, maar sturen we ze ook met een lach op hun gezicht naar huis. Bovendien, aangezien het Pieterpad onder dit indrukwekkende viaduct door loopt, hopen we dat wandelaars hierdoor een vrolijk gevoel zullen ervaren.”

 

Dit opmerkelijke kunstproject, dat begon met de zijwanden aan de zuidkant van het viaduct in 2021, heeft de omgeving getransformeerd en zorgt voor een gevoel van verwondering bij zowel bezoekers als passanten.

 

 

Foto: facebook.com/gemeentegennep

 

Verwant

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Column

De column Bajes is nu te vinden op Gennep.News! Lees hoe de plannen voor de Houtkade de esthetiek van Gennep bedreigen en hoe Dwarsliggert...

Gemeente Gennep

Het Energielandgoed Wells Meer in Bergen ervaart vertraging door vergunningen en netwerkproblemen, wat leidt tot een verlenging van de intentieverklaring door de Gemeente Gennep....

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...