Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

fotos schietpaal NK (Grad Derks)

Milsbeek

Sint Lambertus Gilde organiseert NK

De voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap schieten, gehouden bij het Sint Lambertus Schutters Gilde in Milsbeek, zijn in volle gang. Met de verwachting van ongeveer 150 schutters die strijden om de nationale titels, staat het Gilde klaar om dit grootschalige evenement te ontvangen.

De voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap schieten, gehouden bij Schutterij de Milsbeek, zijn in volle gang. Met de verwachting van ongeveer 150 schutters die strijden om de nationale titels, staat het Gilde klaar om dit grootschalige evenement te ontvangen.

 

Op 25 juni zullen de gemeentegrenzen openen en onder auspiciën van de Federatie van Scherpschutters “op de Wipboom in Nederland” de Nederlandse Kampioenschappen plaatsvinden op de schietaccommodatie aan de Telebeekstraat in Milsbeek. Hoewel de accommodatie al prachtig is, zullen er enkele aanpassingen worden gedaan vanwege het grote aantal verwachte schutters.

 

De sponsoring van dit evenement verloopt voorspoedig, met een aantal bedrijven dat al bereid is om deel te nemen. Andere bedrijven, winkels en ondernemingen zullen binnenkort worden benaderd en krijgen de kans om mee te doen. Met een sponsorbijdrage vanaf 25 euro kan elke sponsor in overleg met de sponsorcommissie een banier, vlag of ander reclamemateriaal tonen tijdens het NK-weekend. Bovendien krijgen de sponsors de mogelijkheid om een aantal gratis schietbeurten bij te wonen op vrijdagavonden tussen oktober 2023 en april 2024.

 

Als kers op de taart mogen de sponsors in september gratis deelnemen aan het koningschieten op een speciale “bedrijfskoningvogel”. Hiermee krijgen ze de kans om zich, zonder verdere verplichtingen, te kronen tot “Bedrijven-Koning” van Milsbeek en omstreken. Deze titel is een onderscheiding waar elk bedrijf trots op kan zijn.

 

Het Sint Lambertus Gilde zet zich vol trots in voor dit buitengewone evenement op het terrein van Schutterij de Milsbeek. Milsbeek kan zich verheugen op een weekend vol spannende schietwedstrijden en gezelligheid.

 

Foto: Grad Derks

 

Verwant

Milsbeek

Er is een groot bouwproject gepland tussen Heiveld en Langstraat in Milsbeek, met 77 nieuwe woningen. Politieke steun is overwegend positief, maar de SP...

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...

Milsbeek

Verken de wereld van keramiek met medeoprichter Frank Theunissen tijdens de 35ste Keramisto-editie, gelegen aan de Mookerplas bij Milsbeek. Leer over de inspiratie en...