Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Dodelijk ongeval met crossmotor Looierheide

Een 30-jarige man uit Gennep is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval met een crossmotor. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak en roept getuigen op zich te melden.

 

 

Rond 15.15 uur kregen de hulpdiensten de melding dat een persoon ernstig gewond was aangetroffen in het bosgebied aan de Looiseweg. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse komen te overlijden.

 

 

Aanhouding

 

 

Uit de eerste bevindingen van de politie blijkt dat het slachtoffer een ongeval heeft gehad met een crossmotor. Het betreffende voertuig werd echter niet aangetroffen. Later op de middag meldde een 23-jarige Gennepenaar zich. Hij is aangehouden op verdenking van Verlaten plaats ongeval (art. 7 WVW) wordt gehoord.

 

 

 

 

Onderzoek

 

 

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn met deskundige van Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) een technisch onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Vandaar is de directe omgeving van de incidentlocatie aan de Looiseweg afgezet.

 

 

Getuigenoproep

 

 

De politie zoekt getuigen die meer duidelijkheid kunnen geven over wat er zich precies heeft afgespeeld in de bossen en hoe de motorrijder is verongelukt. Contact opnemen met de politie kan via 0900 – 8844 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

 

 

Bron: Politie.nl, foto: Jan Tomasila

 

 

Reacties