Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Huiskamer Ottersum

Zondag 3 februari was het zover: de Open Dag van de Huiskamer in Ottersum. De werkgroep Huiskamer Ottersum heeft een prachtige locatie weten te vinden, midden in Ottersum, Bij Koos. In het voormalige atelier aan de achterkant, met inmiddels een eigen toegangsdeur, bereikbaar via de poort tot Imagro.

 

 

Door: Anieta Janssen van GennepNews

 

 

Als het straks weer mooi weer wordt kan er ook gebruik gemaakt worden van het terras aan het Raadhuisplein. Vanaf maandag 4 februari is de deur open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2289622211281018

 

 

Lenie Smits van de werkgroep Huiskamer Ottersum is blij verrast met het aantal vrijwilligers die dat mogelijk maken.

 

 

We zijn met z’n veertigen.

 

 

Daarmee doelt ze op de werkgroep Huiskamer Ottersum die resulteert onder de DAG, Dorps Ambitie Groep, Ottersum. Ze hebben met z’n allen veertig vrijwilligers weten te werven voor de aankleding en met voldoende bezetting het daadwerkelijk kunnen openstellen van vijf middagen van de Huiskamer Ottersum.

 

 

Huiskamer

 

 

Alhoewel de ervaringen van de Huiskamers in Ven-Zelderheide en Milsbeek leren dat een Huiskamer vooral ouderen trekt, is het een ontmoetingsplek voor iedereen. Op deze meer dan druk bezochte Open Dag worden heel veel mensen met een uitnodigende lach begroet, ook met:

 

 

O, helemaal uit Gennep.

 

 

En dit moet de jongste bezoeker uit Ottersum zijn geweest.

 

 

Huiskamer Ottersum

 

 

Doelstelling van de Huiskamer is een laagdrempelige inloop voor een praatje bij een kopje koffie of thee, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en contacten kunnen leggen. Mocht er behoefte ontstaan aan kleinschalige activiteiten staat de werkgroep daar voor open. Voorop staat wel dat de kosten zodanig laag gehouden worden dat iedereen mee kan doen.

 

 

Wensbus

 

 

Smits’ De Wensbus vervoert onze gasten in de maand februari kosteloos. Een heel mooie geste ter ere van de opening van onze Huiskamer. En we schenken de eerste twee weken, tot 15 februari, gratis koffie en thee.

 

 

Wensbus

 

 

De officiële opening van de Huiskamer Ottersum is op donderdag 14 februari van 17.00 tot 19.00 uur. Dan wordt de nieuwe naam en logo onthuld.

 

 

Reacties