Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Winterfair in Ottersum

Koude neuzen, wrijvende handen en stampende voeten. Het was bitterkoud op zondag 4 december op het Raadhuisplein in Ottersum. Alleen de echte diehards lieten zich die middag zien. Het tafereel speelde zich zowel binnen als buiten af.

 

 

 

 

Zondag 4 december was er een Winterfair in Ottersum. Een vuurkorf hield de handen een beetje warm, en er waren wafels te verkrijgen of heerlijk warme chocomelk met de verse melk van boer en boerin Theo en Malou Lamers uit Heijen.

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

Je kon je heerlijk opwarmen bij de organisatoren De Reiziger of Bij Koos, of een koffie- en thee- babbel bezoek bij Sandmate waar natuurlijk ook de unieke veelal handgemaakte spullen, door Sandra zelf, konden worden gekocht. Binnen bij de twee horeca uitbaters waren er talloze kraampjes met allerlei curiosa, kerst ornamenten en handgemaakte producten.

 

 

Kerstgevoel

 

 

Marga Linders – Roelofs had met een groepje vrijwilligers een prachtige uitstalling van kerststukken in elkaar geknutseld. En niet met het gebruikelijke duur materiaal, nee, maar met duurzáám materiaal. Soms letterlijk van de grond geplukt, of wat mensen bij het afval hadden gezet. Helemaal opnieuw gebruikt. De opbrengst van die serie gaat naar de goede doelen. Het ware kerstgevoel.

 

 

Reacties