Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Duimtrofee voor Flamingo’s

De competitie 2020-2021 is nog niet eens echt begonnen, maar de heren 1 van volleybalvereniging Flamingo’s uit Gennep hebben de eerste prijs al binnen: de Nevobo Duimtrofee, want Flamingo’s eindigde afgelopen seizoen als sportiefste team.

 

 

Foto's: Peter Gommans

Geplaatst door Gennep News op Zaterdag 19 september 2020

 

 

Al jarenlang vullen de teams in onder meer de nationale divisies een tevredenheidsformulier in over de beide scheidsrechters. Vanaf seizoen 2018-2019 vullen ook de scheidsrechters een tevredenheidsformulier, maar dan over de teams. Het gaat daarbij niet alleen om het gedrag naar de scheidsrechters, maar ook richting de medespelers, de tegenstander en het publiek. Wekelijks wordt de ranking bijgewerkt en het team dat op het eind van het seizoen bovenaan eindigt is het sportiefste team.

 

 

Flamingo’s heren 1 het sportiefste volleybalteam!

De competitie 2020-2021 is nog niet eens echt begonnen, maar…

Geplaatst door Volleybalvereniging Flamingo’s ’56 op Zaterdag 19 september 2020

 

 

Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen De Burgst Breda reikte Marc Goorhuis, eerste scheidrechter, namens het bestuur en het scheidsrechterskorps van de Nevobo de Duimtrofee uit aan heren 1.

 

 

Het team werd op een gepaste wijze ook coronaproof door het bestuur gefeliciteerd voor de wijze waarop de heren met respect omgaan met de tegenstanders, de scheidsrechters, het publiek en de medespelers. Een meer dan verdiende duim en voorbeeld voor vele anderen.

 

 

Reacties