Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Rentree Sportgala Gennep

Gemeente Gennep heeft een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers. Er worden ook regelmatig mooie sportprestaties neergezet. Dat mag meer gewaardeerd en vooral gevierd worden! Na jaren krijgt Gennep straks weer een sportgala.

 

 

GennepNews blaast samen met de gemeente Gennep, Gennep Doet Mee en diverse vrijwilligers het sportgala weer nieuw leven in. En wel op vrijdag 13 december 2019, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

 

 

Mensen gaan steeds individualistischer sporten. Voor verenigingen betekent dat vaak minder leden en vrijwilligers. Het sportgala is bedacht om verenigingen meer met elkaar te verbinden. Erik Spikmans van GennepNews:

 

 

Wij willen laten zien hoe leuk de verenigingen en sporten in onze gemeente zijn. Een vereniging is iets van ons samen. Een plek waar veel mensen samenkomen. Van sporter tot coach en van vrijwilliger tot supporter. Daarom ben je eigenlijk al een winnaar als je daar een bijdrage aan levert.

 

 

Nominaties

 

 

Het sportgala gaat plaatsvinden in Zaal Pica Mare. Verdere informatie over de aanmeldingen en de manier waarop genomineerd kan worden volgt nog. Je kunt wel alvast nadenken over wie jij zou willen nomineren in de volgende categorieën: Talent van het jaar, Individuele sportprestatie, Sportprestatie ploeg/team, Coach van het jaar en de Sportwaarderingsprijs.

 

 

 

 

Sportgala Junior

 

 

Aan de jongste sporters van de gemeente wordt ook gedacht. Voorafgaand aan het Sportgala is er eerst het Sportgala Junior.

 

 

Reacties