Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Ana Flávia uit Brazilië zoekt een warm thuis in Gennep of omgeving

Gennep

Ana Flávia zoekt warm thuis in Gennep

Eind september maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Ana Flávia uit Brazilië die haar Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Gennep of omgeving.

 

 

Voor Ana Flávia zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active nog een enthousiast gastgezin die haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022. Ana:

 

 

In 2019 heb ik samen met mijn familie Nederland bezocht. Dit vond ik zo leuk dat ik Nederland graag beter wil leren kennen door op uitwisseling te gaan!

 

 

Uitwisseling naar Nederland

 

 

Ana Flávia doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het programma biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

 

 

Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Travel Active:

 

 

Zeker in tijden waarin wij minder kunnen reizen, biedt een cultureel uitwisselingsprogramma een unieke kans om toch andere culturen, tradities en talen te ontdekken.

 

 

Ana Flávia is 17 jaar en komt uit Brazilië. Ze maakt vaak grapjes en is een sociaal persoon. Ana Flávia heeft drie jaar vrijwilligerswerk gedaan, hier heeft ze zelf ook veel geleerd. Ze doet al twaalf jaar aan zwemmen en is ook deel van het zwemteam. Samen met haar ouders reist ze graag en is ze al in elf landen geweest.

 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Verwant