Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Spotgeesten
ONA Milsbeek brengt Spotgeesten tot leven

Milsbeek

ONA Milsbeek brengt Spotgeesten tot leven!

ONA Milsbeek brengt de komedie Spotgeesten tot leven op 19, 20 en 21 april in het patronaatsgebouw in Milsbeek. Kaartreservering via e-mail wordt aanbevolen vanwege beperkte zitplaatsen. De voorstelling belooft een mix van humor en bovennatuurlijke wendingen.

Het is tijd voor een kijkje achter de schermen bij Toneelvereniging ONA Milsbeek! We zijn in gesprek met Camiel Wijnhoven, lid van de PR-commissie, die ons alles vertelt over hun nieuwste productie, Spotgeesten, en wat we kunnen verwachten van deze bovennatuurlijke komedie.

 

 “Dit is echt een spannend project voor ons, en we kunnen niet wachten om het met ons publiek te delen.”

 

Spotgeesten

 

Spotgeesten draait om Charles Condomine, een schrijver die voor de tweede keer is getrouwd na het tragische verlies van zijn eerste vrouw. Maar zijn eerste vrouw lijkt nog steeds een rol te spelen in zijn leven, zelfs na haar dood. “Het is echt een hilarische en tegelijkertijd intrigerende verhaallijn,” voegt Camiel toe.

 

“We hebben veel gelachen tijdens de repetities, en we hopen dat het publiek net zo’n geweldige tijd zal hebben als wij.”

 

De voorstelling belooft een mix te zijn van scherpe dialogen en komische scènes, met een vleugje bovennatuurlijke chaos. “Regisseur Erik Bok heeft echt een geweldige job gedaan met het brengen van dit stuk tot leven,” merkt Camiel op.

 

 

Voorstelling

 

De toneelvereniging ONA Milsbeek presenteert de bovennatuurlijke komedie Spotgeesten op vrijdag en zaterdag 19 en 20 april om 20.00 uur, en op zondag 21 april om 14.30 uur in het patronaatsgebouw aan de Kerkstraat in Milsbeek.

 

Om teleurstelling te voorkomen vanwege het beperkte aantal zitplaatsen wordt geadviseerd om kaarten vooraf te reserveren via onamilsbeek@gmail.com.

 

En voor degenen die mogelijk interesse hebben om lid te worden van ONA Milsbeek, is dit het perfecte moment. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel op het podium als achter de schermen,” zegt Camiel enthousiast.

 

“Dus als je interesse hebt, stuur ons dan gerust een berichtje!”

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep bereidt een herdenkingsprogramma voor 80 jaar vrijheid voor. Het omvat activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen en educatie. Verschillende organisaties werken samen om de evacuatie,...

Sport

VIOS/SPES heerst over ODC met een overtuigende 11-2 overwinning in de Topklasse A. Ondanks blessures van Moon Arts en Desiree Bergmans, schitterde Elle Bindels...

Gemeente Gennep

De deelraad van Kleef heeft een voorstel voor een Nationaal Park Reichswald afgewezen, ondanks de oproep van Nederlandse buurgemeenten. Het park zou windturbines in...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...