Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerstboomstrijd
Prettige feestdagen Niersstraat Gennep

Gemeente Gennep

GennepNews Kerstboomstrijd

Gennep wordt uitgedaagd voor een knotsgekke kerstboomstrijd! Toon je sprankelende kerstcreativiteit in de GennepNews Kerstboomstrijd door een foto van je versierde boom naar redactie@Gennep.News te sturen en maak kans op de titel “Mooiste Kerstboom van Gennep!”

Ho ho ho, de Sint is de zonnige Spaanse stranden opgepiept, en nu is het tijd voor een overdosis aan kerstvreugde in Gennep! Maak je klaar voor de meest knotsgekke kerstboomstrijd van Gennep!

 

Wie tovert de meest oogverblindende kerstboom in de gemeente uit z’n mouw? Is jouw boom zo flitsend versierd dat zelfs de kerstman zijn baard eraf laat vallen van jaloezie?

 

Kerstboomstrijd

 

Doe mee met de GennepNews kerstbomenverkiezing en smijt je kerstboom in de arena! Stuur een foto van je glitterende kerstpracht naar redactie@Gennep.News en bewijs aan de wereld dat jouw kerstboom de concurrentie verpulvert.

 

Geen kerstboom? Geeft niks! Of je nou binnen de lijntjes van traditie kleurt of als een kerst-rebel tekeergaat, het kan ons echt geen fluit schelen. Foto’s van andere kerstversieringen zijn ook welkom. Boom binnen of buiten, we trekken ons er geen bal van aan. Lampjes op de foto? Absoluut prima!

 

Als onze redactie maar in de kerstvibes komt!

 

Of je nu gaat voor een chique minimalistisch design, een knallende kleurenexplosie, of een boom die schreeuwt “Ik ben de keizer van Kerstmis!”, wij willen het zien! De redactie slingert alle inzendingen online, en samen laten we Gennep stralen als een kerstboom met te veel glitters.

 

Maar wacht niet te lang, want de race om de titel van Mooiste Kerstboom van Gennep eindigt op 20 december 2023. Dus hijs jezelf in die foute kersttrui, omwikkel jezelf met kerstlichtjes, en laat Gennep stralen als een discobol in de kerstnacht.

 

Haal die kerstballen uit de kast, zet je meest creatieve kerstmuts op, en laat de magie van de feestdagen beginnen!

 

Evenementen

 

Oh ja, nog even dit: Organiseer je een evenement dat met Kerst te maken heeft? Laat het ons weten, en wij plaatsen er graag een artikel over. Of het nu gaat om een gezellige kerstmarkt, een sfeervol concert, of een creatieve kerstworkshop, deel het met de Gennepse gemeenschap via redactie@Gennep.News.

 

Samen laten we Gennep stralen en delen we de magie van de feestdagen met de hele gemeente!

 

Kerst Walk Along

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...